Nörden inuti ilsknar!

Som de flesta vet så släpps biljetterna för The Hobbit 2 imorgon. Jag planerar självklart att gå på midnattspremiären, och det som gör mig så vansinnes ilsken är att inte nog med att de har dragit in på midnattsköandet för biljetterna på själva biograferna men också att de inte ens kan nämna en tid när biljetterna kommer släppas online!? De påstår endast att de "mest troligt" kommer släppas under morgonen! Tror att SF kommer förlora mycket förtroende efter det här! Sverige är inget nördvänligt land!

 Recension: Monsters University

 
Förlåt, men hur kan man motstå!? Så sööööööööt!

För ett par dagar sen så såg jag filmen Monsters University, då en uppföljare till Monsters Inc, men det utspelar sig innan Monsters Inc. Jag växte upp med Monsters Inc och tyckte att den filmen var fantastisk! Så när denna uppföljare kom så hade jag helst velat springa och se den på bio på premiären, men självklart, svenskar som de är, så fanns den bara på Engelska i 3D och jag avskyr 3D... Så jag fick helt enkelt vänta tills nu. Men det var värt väntan.
 
I den här filmen får man först träffa Mike när han är liten (och söt, som här ovanför) och när de är på ett studiebesök på Monsters Inc, och han bestämmer sig redan då att han vill bli en skrämmare när han blir stor. Så då kommer han in på Monsters University där han får lite motgångar då alla inte alls tycker att han är läskig och även fast han pluggar hårdast av alla och kan allt om teknikerna så går det inge bra. Han får även träffa Sally, men dom blir inte alls vänner och de slutar med att de båda pga bråk blir utkastade från deras linje. Sen bildar de ett lag och deltar i en tävling för att förhoppningsvis få komma tillbaka in på linjen.
 
Jag tyckte att filmen var fantastisk. Den var rolig, den var spännande och den var oväntad. Men mest av allt gillade jag verkligen karaktärernas utveckling och budskapet i filmen! Den här filmen är helt klart sevärd oavsett ålder eller filmsmak!
 
 
 Kommentarer: Doctor Who 50th Anniversary Episode " Day of the Doctor"

Jag ville inte riktigt kalla det för en recension, vet inte varför, men jag kände väl mest bara att jag ville ge mina kommentarer, men det kanske blir en recension ändå?... Who knows!
 
I söndags så samlades ju iallafall jag och 3 av mina vänner hemma hos mig för att kolla på "Day of the Doctor". Ni som inte känner mig måste förstå hur mycket jag har längtat efter det här avsnittet och hur länge jag har längtat efter det. Främst eftersom 2 av mina favoritkaraktärer från tidigare Doctor Who skulle komma tillbaka, dvs. Ten (tionde doktorn/David Tennant) och Rose Tyler (Billie Piper). Bara så att världen vet så är dom min OTP (One true pairing) och mina förhoppningar var att dom skulle komma tillbaka från den andra dimensionen som ett par för att hjälpa den nuvarande doktorn.
 
Först och främst så måste jag ju få säga att jag gillade avsnittet, helt klart! Doctor Who är alltid Doctor Who, MEN det var inte som jag hade tänkt mig. Lika bra som jag hade tänkt mig? Nja, kanske, svårt att svara på. Den stora besvikelsen var ju främst att Ten och Rose inte kom tillbaka som ett par. Det var hemskt att inte se dem interagera. Det ska bli kul och se vad de gör efter det här, och främst hur Peter Capaldi kommer bli som den 12e (/13e!?!?) doktorn!
 RSS 2.0