W.I.P - Shego

 
Idag har jag haft det bäst! Jag har haft det så bra så att jag har glömt bort att käka middag! Idag fick jag hem min fina catsuit! Den var alldeles perfekt! Bättre än vad jag trodde! Så imorgon ska jag ta en heldag på så staden och köpa bland annat tyg och annat trams som kan behövas! Jag tog mig även tid att platta hela min svarta peruk! Det var inte en lätt match!
(den såg ut såhär innan!!)
Jag tror jag är född för att vara Shego! Jag är löjligt exalterad över denna cosplay och det ska bli så kul! Jag har även startat en facebook-sida! www.facebook.com/vickijacobsoncreativearts hittar ni mig på!
 
Lots of love and cookies if you like it! <3
 Assassin's Creed

Spelade just färdigt första Assassin's Creed spelet! Oh, I'm hooked! Det var helt fantastiskt! Kommer skriva en recension senare, men idag fyller jag år så jag har annat för mig!Shego is happening!

Inom en månad trillar denna ner i min brevlåda! Det innebär att min Shego cosplay kommer att inträffa! I'm so excited! Kommer vänta tills jag får hem den här med att köpa det gröns tyget så jag vet att dom blir ungefär lika glansiga/liknande! Med min Merida klänning går det segt... pga jobb och annat så har jag inte hunnit sätta igång, men jag måste ta mig själv i nackskinnet snart! Har fortfarande inte bestämt vilket konvent jag ska fara på i sommar, men jag har så gott som uteslutit Manchester Comic Con så det står mellan London MCM Comic Con och London Film and Comic Con! Jag vill helst fara på LFCC men det har med boende och pengar att göra osv!
 
I övrigt drar jag vidare till Stockholm imorgon! Ska ha en romantisk weekend med min kärlek och det ska bli bäst! Vi ska imorgon kväll se Peter Jöback som Sweeney Todd!
 RSS 2.0