Insert snowflake here


För 2 dagar sen fick jag äntligen se Disney's Frozen! Självklart så ÄLSKADE jag den och det ba brinner i fingrarna om att få cosplaya allt! Idag fick jag för mig att göra en sminkning inspirerad av Elsa från Frozen, sen for jag på jobbet. Nu när jag kom hem kliade det så hemskt i fingrarna, istället för att tvätta bort sminket så förbättrade jag på det och slängde på mig min Khaleesi-peruk och flätade ihop den och rufsade till luggen och voila! Ja, det är ju långt ifrån perfekt och enda kameran som fanns till hands var webcamen så denna bild är långt ifrån perfekt, den visar varken sminket eller framhäver mig på ett särskilt charmigt sätt! Jag ska fortsätta drömma om att cosplaya detta tills tid, ork och pengar finns för att göra det!
 Nerd update

Pga av mycket jobb och kvalitétstid med min fina pojkvän så har det inte blivit så mycket spelande som jag kanske tänkt, har hunnit spela drygt 1,5h på första Assassin's Creed och jag kan känna att jag verkligen älskar spelet redan, MEN jag har inte riktigt kommit in ordentligt i det och förstått allt än! Har testat spela GTA V också, och det föll mig inte alls i smaken tyvärr... Kanske ger det en ordentlig chans senare igen!

På cosplay-fronten så har jag faktiskt inte ens hunnit börja på min Merida-klänning än, och jag har redan hittat av ett ganska stort problem, med största sannolikhet har jag köpt för lite tyg.. och jag var förbi tygaffären och letade efter samma tyg men jag hittade inte igen det! Förhoppningsvis löser det sig!The nerd inside me just had an orgasm

Jag vet vad jag gör i helgen!
 RSS 2.0