Kommentarer: Doctor Who 50th Anniversary Episode " Day of the Doctor"

Jag ville inte riktigt kalla det för en recension, vet inte varför, men jag kände väl mest bara att jag ville ge mina kommentarer, men det kanske blir en recension ändå?... Who knows!
 
I söndags så samlades ju iallafall jag och 3 av mina vänner hemma hos mig för att kolla på "Day of the Doctor". Ni som inte känner mig måste förstå hur mycket jag har längtat efter det här avsnittet och hur länge jag har längtat efter det. Främst eftersom 2 av mina favoritkaraktärer från tidigare Doctor Who skulle komma tillbaka, dvs. Ten (tionde doktorn/David Tennant) och Rose Tyler (Billie Piper). Bara så att världen vet så är dom min OTP (One true pairing) och mina förhoppningar var att dom skulle komma tillbaka från den andra dimensionen som ett par för att hjälpa den nuvarande doktorn.
 
Först och främst så måste jag ju få säga att jag gillade avsnittet, helt klart! Doctor Who är alltid Doctor Who, MEN det var inte som jag hade tänkt mig. Lika bra som jag hade tänkt mig? Nja, kanske, svårt att svara på. Den stora besvikelsen var ju främst att Ten och Rose inte kom tillbaka som ett par. Det var hemskt att inte se dem interagera. Det ska bli kul och se vad de gör efter det här, och främst hur Peter Capaldi kommer bli som den 12e (/13e!?!?) doktorn!
 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0