Recension: Monsters University

 
Förlåt, men hur kan man motstå!? Så sööööööööt!

För ett par dagar sen så såg jag filmen Monsters University, då en uppföljare till Monsters Inc, men det utspelar sig innan Monsters Inc. Jag växte upp med Monsters Inc och tyckte att den filmen var fantastisk! Så när denna uppföljare kom så hade jag helst velat springa och se den på bio på premiären, men självklart, svenskar som de är, så fanns den bara på Engelska i 3D och jag avskyr 3D... Så jag fick helt enkelt vänta tills nu. Men det var värt väntan.
 
I den här filmen får man först träffa Mike när han är liten (och söt, som här ovanför) och när de är på ett studiebesök på Monsters Inc, och han bestämmer sig redan då att han vill bli en skrämmare när han blir stor. Så då kommer han in på Monsters University där han får lite motgångar då alla inte alls tycker att han är läskig och även fast han pluggar hårdast av alla och kan allt om teknikerna så går det inge bra. Han får även träffa Sally, men dom blir inte alls vänner och de slutar med att de båda pga bråk blir utkastade från deras linje. Sen bildar de ett lag och deltar i en tävling för att förhoppningsvis få komma tillbaka in på linjen.
 
Jag tyckte att filmen var fantastisk. Den var rolig, den var spännande och den var oväntad. Men mest av allt gillade jag verkligen karaktärernas utveckling och budskapet i filmen! Den här filmen är helt klart sevärd oavsett ålder eller filmsmak!
 
 
 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0